tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pitkät vitut blogosfääriin

Yeah buddy! Se on taas blogi-inspiraatio kehissä joten alkuvuoden kovimmat julkaisut saapunee tänne ennen ku lehdet putoo puista ens vuoden syksyllä.

Aivan ensiksi haluaisin esitellä teille Tuuttimörön, mikäli ette ole ennen tavanneet. Blogosfääri, tässä Tuuttis - Tuuttis, tässä blogosfääri. Ai te oottekin jo tavanneet? Ai teillä oli joku biiffi meneillään? Okei no joo sori ei kai sit mitään.

Tuuttimörkö on siis KCMD-mafian uusin levyttävä artisti vanhojen tuttujen Eevil Stöön, DJ Kridlokkin ja Koksu Koon kaveriksi, ja hänen On Totta -levynsä on Monsp-levy-yhtiön alkuvuoden paras julkaisu (seuraavaksi käännämme katseemme Solosen ja Kosolan kokopitkään ja tsekkaamme toki onko Huge L:n seuraavasta älppäristä jotain kertomista jälkipolville). Koko On Totta -levy oli itse asiassa varsinainen positiivinen yllätys, koska povasin tälle sellaista yhden tempun poni -kohtaloa. Tuuttimörön todella rento flow sekä vaivattoman arkiset ja huomattavan nokkelat laiskasta elämästä kertovat riimit toimivat erittäin kivasti yhteen.



Tuuttimörkö - Pitkät vitut blogosfääriin

PS. Lisäsin Rytmimusiikki-listalle myös samplena toimivan Lowrellin Mellow Mellow -biisin, koska sekin toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti